E-poslovanje mijenja svijet

Ministarstvo poduzetništva i obrta Konferencijom „e-Poslovanje mijenja svijet", obilježit će završetak projekta „Poboljšanje poslovne konkurentnosti putem elektroničkog poslovanja". Konferencija će se održati 1. ožujka 2012. u dvorani Matis Absolut Lounge, Trg Stjepana Radića 3 u Zagrebu, s početkom u 9 sati. Završnu konferenciju organiziraju Ministarstvo poduzetništva i obrta te Delegacija Europske unije u RH. Projekt je počeo s provedbom u svibnju 2010. godine, financiran u sklopu Programa Europske unije za Hrvatsku IPA IIIC 2007-2011., te je ukupno vrijedan 1,4 milijuna eura.

 

Cilj je ove konferencije pokazati i primjere dobre prakse i javno predstaviti poduzetnike koji su u primjenom elektroničkog poslovanja postigli značajan poslovni uspjeh. Na konferenciji će uzvanicima govoriti Gordan Maras, ministar poduzetništva i obrta, Paul Vandoren, šef Delegacije Europske unije u Republici Hrvatskoj, Radoslaw Piontek, direktor projekta (Ecorys Polska), Suzana Vračević, voditeljica projekta (Ministarstvo poduzetništva i obrta) te Leszek Jakubowski, voditelj projektnog tima (Ecorys Polska).

 

U multimedijalnom dijelu konferencije, uz pomoć OoVoo internetske aplikacije, sudjelovat će dva poduzetnika. Uživo iz Londona sudionicima će svoja iskustva u e-poslovanju prezentirati Sophie Schoengruber, a o hrvatskim će iskustvima govoriti poduzetnik Stjepan Čajić iz Zagreba.

 

 

 

24.02.2012